Okulumuz Hakkında

03287222003
 Fotoğrafı

VİZYON

Aynı düşünceleri paylaşan kişiler olarak;Fen, Anadolu ve Sağlık Meslek Liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştirmek,okulumuzun Okullar içerisinde en iyiler arasında yer alabilmesi için çalışmak. Kadirli’ye giden öğrencileri okulumuza kazandırarak Okulumuzun öğrenci sayısını arttırmak. Başarılarımızı il genelinde duyurmak.

MİSYON

Hardallık Ortaokulu çalışanları olarak; Her şeyden önce topluma ve insanlığa faydalı,başarılı ve mutlu, kendine güvenen,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeye çalışan bir topluluğuz.Devlet ve millet olarak dünya halkları arasında hak ettiğimiz yeri alabilmek için ;çağın gerektirdiği teknolojik imkanları en iyi şekilde kullanarak eğitim-öğretim kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz.Maddi ve manevi fedakarlıklar yaparak;öğretmen,öğrenci ve veli toplumuna hizmet veriyoruz.Öğrencilerimize teknolojik ders araç–gereçlerini kullanma becerisini kazandırmak,olumlu davranışlar geliştirmelerini sağlamak, hızla değişen dünya şartlarına ayak uydurmak için kaliteli eğitim vermeyi amaçlıyoruz.Gelecekte okulumuzu çevrede daha etkili kılmak öğrencilerimizi mesleki yönlendirmeye tabi tutmak için okulumuzun eksik yönlerini tamamlamayı amaçlıyoruz.

Öğretmen

SOBA

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojmanlar eğitim öğretim amaçlı kullanılmaktadır.

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz; Hardallık Köyü merkezinde yer almaktadır.Kadirliye 11 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi