Hardallık Ortaokulu

Vizyon: Aynı düşünceleri paylaşan kişiler olarak;Fen, Anadolu ve Sağlık Meslek Liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştirmek,okulumuzun Okullar içerisinde en iyiler arasında yer alabilmesi için çalışmak. Kadirli’ye giden öğrencileri okulumuza kazandırarak Okulumuzun öğrenci sayısını arttırmak. Başarılarımızı il genelinde duyurmak.

Misyon: Hardallık Ortaokulu çalışanları olarak; Her şeyden önce topluma ve insanlığa faydalı,başarılı ve mutlu, kendine güvenen,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeye çalışan bir topluluğuz.Devlet ve millet olarak dünya halkları arasında hak ettiğimiz yeri alabilmek için ;çağın gerektirdiği teknolojik imkanları en iyi şekilde kullanarak eğitim-öğretim kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz.Maddi ve manevi fedakarlıklar yaparak;öğretmen,öğrenci ve veli toplumuna hizmet veriyoruz.Öğrencilerimize teknolojik ders araç–gereçlerini kullanma becerisini kazandırmak,olumlu davranışlar geliştirmelerini sağlamak, hızla değişen dünya şartlarına ayak uydurmak için kaliteli eğitim vermeyi amaçlıyoruz.Gelecekte okulumuzu çevrede daha etkili kılmak öğrencilerimizi mesleki yönlendirmeye tabi tutmak için okulumuzun eksik yönlerini tamamlamayı amaçlıyoruz.

Başarılar: TEOG Sınavlarında ilçede ilk üçe girdik.

Saatler: 8.20-14.55
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi imkanları ile gelip gitmektedirler.
Sportif Etkinlikler: 2021/2022 Eğitim öğretim yılı içerisinde okulumuz BOCCE Küçük Kızlar kategorisinde il birincisi oldu. Hatay Samandağ ilçesinde yapılan bölge elemelerinde ilk dört takım arasına girmeyi başararak Aydın ilinde yapılacak Türkiye elemelerine katılma hakkı kazanmıştır.Yine aynı kategoride yarışan küçük erkek bocce takımı il ikincisi olarak bir başarıya imza atmışlardır.Öğrenci ve öğretmenimizi kutlarız.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Devem etmekte olan proje çalışmaları: Osmaniye Okuyor Projesi, Öğrenci koçluğu projesi, Değerlerimle varım ,Değerler eğitimi projesi.

Telefon - 03287222003

WEB - https://hardallkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - HARDALLIK KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ HARDALLIK KÜME EVLERİ HARDALLIK ILKOKULU BLOK NO: 91/2 KADİRLİ / OSMANİYE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kadirli-Adana kara yoluna 3 km. uzaklıkta olup ulaşım bakımından coğrafi konumu uygun bir okuldur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Hardallık Köyü merkezinde yer almaktadır.Kadirliye 11 km. uzaklıktadır.